Motorkáři - F.B Mondial HPS 125i dostane velký displej a drobná optická vylepšení

Hipsterská móda, styl či dokonce hnutí má dost blízko k ekologii a udržitelnému způsobu života

A proto by bylo hodně divné, kdyby motorka se stejnou přezdívkou od italského výrobce nepřišla s přísnější emisní normou. K novému „čistšímu“ motoru ale na jihu Evropy přidali několik vylepšení, která potěší všechny náctileté. A dost možná nejen je.

Nechme módní směry a filosofii stranou, pojďme se radši rovnou podívat, co facelift modelu HPS 125 přinesl nového. V první řadě jsou to nové fešácké barvičky. U nás by měl být dostupný v černé a v šedé, kterou máme také na obrázcích. V obou barvách bude motorka doplněná o zlatou přední vidlici a hodně dílů změní barvu ze stříbrné na černou. Jsou to třeba brýle přední vidlice, kryty výfuků, držáky předního blatníku, nyní nově lakovaného, nebo držáky stupaček. Stupačky by navíc měly být lehce přemístěné a nabídnout víc pohodlí na palubě. Zajímavým detailem jsou nové sekvenční LED blinkry, to jsou takové ty známé z aut, jak se rozsvěcí postupně....

Vylepšený stopětadvacítkový Hipster by měl být dostupný od února, pokud ho teda nezpomalí nějaký ten covid. Přesnou cenu nám dovozce ještě sdělit neuměl, ale měla by být více méně stejná. Současný HPS 125i ABS se prodává za 99 990 korun a stejně dáte i za další novinku letošního roku - model Flat Track 125i ABS, který se konečně dostal na trh ve žlutém a černém provedení. Tenhle stroj s hodně originálním vzezřením a devatenáctipalcovými koly na špuntech nabízí jinak shodnou techniku s Euro 5 Hipsterem včetně přístrojové desky, takže není moc důvodů pro to, aby byl HPS dražší.

Zdroj: www.motorkari.cz

Celý článek

 

 

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17b
D-92637 Weiden
Tel.: 09 61 / 38 85 - 207
Fax: 09 61 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • Youtube