Motorkáři - Novinky naživo: F.B Mondial Flat Track

Hlavní novinka u italského F.B Mondialu je pro letošní rok jasná, je to Flat Track 125.

Na showroomy konečně přichází dlouho očekávaný model Flat Track 125, jenž má technický základ v modelu HPS, který už v roce 2017 svým příchodem na trh ukázal, že i stopětadvacítka může mít styl a koule. Flat Track jde v jeho šlépějích, takhle závodně vypadající stroj si v osminkovém kabátě jen tak nepořídíte. Číselná maska vpředu vypadá super, na první dobrou ani nevnímáte, že tam pod ní jsou dva maličké LED světlomety. Když je ale zapnete, nestačíte se divit, jak takovéhle malé nic dokáže šajnit. Jaké to bude potmě, samozřejmě netušíme, ale na showroomu rozhodně překvapení. Pod nádrží jsou ještě LED blinkry, které mají ve své horní části parkovačky, takže vlastně pořád dopředu svítíte třemi zdroji. A když zapnete blinkry, zjistíte, že jsou sekvenční jako v moderních autech. Z tohohle budou mlaďáci hin.

Stejně jako z přístrojovky, kterou tvoří TFT displej s dvojicí zobrazení a vypadá rozhodně lépe než ten kulatý budík, co míval HPS...

Zdroj: www.motorkari.cz

Celý článek a video, nejen o novince Flat Track 125, ale i o ostatních dvou značkách stejného importéra, společnosti MSA z německého Weidenu, si můžete přečíst a shlédnout zde:

Celý článek

 

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17b
D-92637 Weiden
Tel.: 09 61 / 38 85 - 207
Fax: 09 61 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • Youtube